Lasagna stuffed meatloaf

Lasagna stuffed meatloaf



Ingredients





*1lb beef mince

*1/2 cup breadcrumbs

*2 eggs, whisked

*1/4 cup finely chopped parsler

*3 coves galic, minced

*1 tbsp tomato pasta

*1 tsp salt

*1 tsp pepper

*2 cups ricotta

*4 fresh Lasagna noodles cut to bundit size

*2 cups tomato sauce

* Mozzarella slices



Preparation



1. Preheat oven to 180(digree)C (350F digree)

2. In a large bowl mix together beef, bread crumbs, eggs, parsley, salt, papper, garlic and tomato paste untill combined.

3. Press 3/4 of mix into a loaf tin along the bottom and press up the edges keeping a well in the middle.

4. Mix together ricotta with 1 tsp salt and 1/2 tsp pepper.

pasta puttanesca with beef recipe

5. In the well, layer lasanga followed by ricotta, slices of mozzarella. Repeat with 4 layers with the last layer being lasagna.

6. Cover with remaining meat to seal.

7. Bake for 30-40 minutes covered with foil. Take out and flip over onto a tray. Top with tomato sauce and slices of mozzarella. Grill in the oven untill garden brown and bubbly.

8. Let's ready.



FAQ



1. What gives metaloaf its texture?

Ans. Breadcrumbs keep metaloaf tender.

2. How many layers of meat does lasagna have?

Ans. The typical lasagna should have "between three and five layers".

3. Do you bake lasagna coverd or uncovered?

Ans. If you leave you lasagna uncovered in the oven, it will become dry.

Post a Comment

0 Comments