Pasta Puttanesca With Beef- Easy pasta puttanesca recipe

This easy slow cooker ground beef and pasta recipe makes a great meal any night of the week.



Ingredients



*1 pound 90% or higher lean ground beef

*3/4 cup onion, chopped

*4 cloves garlic, minced

*2 (14.5 once) cans no salt added tomato pasta

*1 (6 once) can salt added diced tomatoes, undrained

*3 anchovy fillets, chopped

*1 teaspoon dried oregano, crushed

*1/2 teaspoon crushed red papper

*8 ounces dried multigrain penne pasta (about 21/2 cups)

*1/4 cup kalamata olives, chopped

*‌1/4 cup snipped fresh parsley

*1 snipped fresh per sley



Preparation





First

In a large nonstick skillet cook ground beef, onion and garlic over medium head until meat browns and onion is tender. Drain off fat and discard.



Second

In a 31/2 or 4 quart slow cooker combine beef mixture, tomatoes, tomato pasta, anchovies, oregano and crushed red papper. Cover and cook on 'low heat' setting for 2 to 3 hours. Meanwhile, cook pasta according to package direction, drain.



Thread

Before serving, stir oliver and 1/4 cup parsley into slow cooker. Serve beef mixture over hot cooked pasua. If desired, garnish with additional snipped fresh parsley.



FAQ

Why is pasta called puttanesca?

Ans: The name derives from the italian word puttana which means whore.

what is different about pasta puttenesca?

Ans: Puttanesca sauce from southen italy is briny becouse of the anchovies, olives and capser.

What does pasta taste like?

Ans: Salty from the olives and anchovies with a sweet kick from the tomatoes and oil.

Sourav Pradhan

आपको हमारे व्लग पर हिन्दी काहानी, फेक्ट, मन्त्र साधना अर कुछ मेहेत्वपूर्ण जानकारि प्रोवाइड करते हे। हमारे व्लग पर भिजिट किजिये अर हमको फेलो किजिये।

Post a Comment

Previous Post Next Post