Pasta Puttanesca With Beef- Easy pasta puttanesca recipe

This easy slow cooker ground beef and pasta recipe makes a great meal any night of the week.



Ingredients



*1 pound 90% or higher lean ground beef

*3/4 cup onion, chopped

*4 cloves garlic, minced

*2 (14.5 once) cans no salt added tomato pasta

*1 (6 once) can salt added diced tomatoes, undrained

*3 anchovy fillets, chopped

*1 teaspoon dried oregano, crushed

*1/2 teaspoon crushed red papper

*8 ounces dried multigrain penne pasta (about 21/2 cups)

*1/4 cup kalamata olives, chopped

*‌1/4 cup snipped fresh parsley

*1 snipped fresh per sley



Preparation





First

In a large nonstick skillet cook ground beef, onion and garlic over medium head until meat browns and onion is tender. Drain off fat and discard.



Second

In a 31/2 or 4 quart slow cooker combine beef mixture, tomatoes, tomato pasta, anchovies, oregano and crushed red papper. Cover and cook on 'low heat' setting for 2 to 3 hours. Meanwhile, cook pasta according to package direction, drain.



Thread

Before serving, stir oliver and 1/4 cup parsley into slow cooker. Serve beef mixture over hot cooked pasua. If desired, garnish with additional snipped fresh parsley.



FAQ

Why is pasta called puttanesca?

Ans: The name derives from the italian word puttana which means whore.

what is different about pasta puttenesca?

Ans: Puttanesca sauce from southen italy is briny becouse of the anchovies, olives and capser.

What does pasta taste like?

Ans: Salty from the olives and anchovies with a sweet kick from the tomatoes and oil.

Post a Comment

0 Comments